Water en voeding is van alle tijde en naast licht de basis voor het gewas. Terwijl de teeltsystemen steeds ingewikkelder worden lijkt de kennis van water en voeding in de verdringing te komen. Een begrip als pH wordt dagelijks gebruikt maar of men echt door heeft wat het betekent…en wat de pH bepaalt? De kwaliteit van water en voeding is bij substraatgebruik, recirculatie, ontsmetting, middelengebruik etc. best vaak in het geding. De strakkere eisen m.b.t. watergebruik en milieu-emissies leggen de lat nog hoger.Het platform plantENvoeding (Revaho, Priva, Grodan, RHP, Koppert, DLV Plant, Monsanto, Blgg AgroXpertus Klasmann-Deilmann en Everris) heeft het initiatief genomen om samen met CropEye een moderne praktijkleergang over dit onderwerp aan te bieden, helemaal vanuit de praktijk.

De praktijkleergang bestaat uit 5 bijeenkomsten (16.00-19.30 uur) om de week op de dinsdagavond. De groepsgrootte is minimaal 12 personen en de kosten bedragen 995 € per persoon.
U kunt zich aanmelden tot 1 oktober 2014.

Vult hier de ZELFSCAN in voor deze praktijkleergang; Via deze zelfscan krijgt u een indruk van onderwerpen en uw eigen kennisniveau op dit vlak.

Download hier de flyer van de praktijkleergang.

Nadere informatie bij:
Jaap Bij de Vaate – 0626518675 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Daan Kuiper – 0651216159 -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.