Welke ondernemer start in deze ruimte een nieuw bedrijf en gaat groente, fruit of andere producten telen? In een gedeeltelijk leeg kantoorpand in de Televisiestraat is daarvoor op de 4e en 5e etage 3000 m2 beschikbaar. Op het dak (1000 m2) kan een kas worden gebouwd en op de begane grond is er een ruimte van 200 m2, die geschikt is voor de verkoop van producten in bijvoorbeeld een winkel of in een restaurant. Bent u een ondernemer met een groen hart en vernieuwende ideeën? Doe mee aan de ondernemers-challenge en bekijk dit filmpje.http://youtu.be/qu9woEC_gkw               

               


Ondernemers krijgen begeleiding van experts van Deloitte, Wageningen UR en CropEye bij het opstellen van het ondernemersplan. De ondernemer of combinatie van ondernemers met de beste plannen kunnen aan de slag in De Schilde. Wij bieden een zeer aantrekkelijke huurprijs en gedurende de eerste twee jaar krijgt u ondersteuning op het gebied van marketing en pr. Doe mee met het plan Stadslandbouw Den Haag. Dan ziet uw bedrijf er binnenkort er misschien wel zo uit.          

Bent u geïnteresseerd in Stadslandbouw Den Haag?  Lees de informatie op www.stadslandbouwdenhaag.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.