De walnoot is gekozen tot boom van het jaar 2018! De Nederlandse Notenvereniging wil in navolging van andere landen ook in ons land een landelijke notendag organiseren. 
We nodigen u hierbij uit voor onze eerste NEDERLANDSE NOTENDAG op zaterdag 10 november van 13.00 – 16.00 uur bij Mobipers in Zoelen (Retsezijstraat 6, Zoelen). Op deze locatie zijn notenbeplantingen, een notenpelmachine en een notenpers te zien. 

Er zullen walnoten, hazelnoten en wellicht nog andere noten (tamme kastanje) van verschillende rassen worden getoond en indien mogelijk te koop worden aangeboden. Hetzelfde geldt voor plantmateriaal en voor producten die van noten worden gemaakt of waarin noten zijn verwerkt. Ook gaan we met walnoten van verschillende rassen een proeverij organiseren. Verder wordt het programma opgevuld met enkele presentaties, workshops en een rondleiding.

In verband met de organisatie, logistiek en catering willen we graag vóór 1 november weten wie we kunnen verwachten. Graag een bericht aan Anne Oosterbaan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave van:

  • Naam
  • Aantal personen (max. 2)

 Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0612921072