Business development
Bepaalde algenfracties hebben aangetoond vitaliserend te werken op de volgende testgewassen: tarwe, coleus, koriander, karwij, basilicum en munt. Het betreft tot nu toe jong plantenmateriaal dat onder stress (droogte en gering licht) of onder huiskamercondities getest is op eigenschappen die te maken hebben met anti-veroudering, anti-stress en vertakking.

Het is de bedoeling het aantal gewassen uit te breiden, maar dan op basis van een businesscase. Hierbij valt te denken aan groene kamerplanten met vitaliteitsgarantie of aan vermeerderingsmateriaal dat vitaler door de logistieke fase heenkomt.
We werken o.a. samen met Rodenburg Biopolymers omdat we het algenmateriaal willen embedden in een biopolymeer matrix zodat het effect ook via een slowrelease-methode kan worden aangeboden. Het aanbieden in de vorm van een biopolymeer matrix heeft ook als voordeel dat we de dosering zelf meer in de hand houden, dus het risico bij de eindgebruiker verkleinen.

We zijn op zoek naar partijen/partners om een haalbaarheidstest uit te voeren: Indien u zich wlt aanmelden, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 
Daan Kuiper - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 06 51216159