Via een agribusiness brede positionering van de regio Noord-Holland Noord worden uitdagingen aangepakt door synergie en regie te versterken op het gebied van bestuurlijke, technologische en marktinnovatie, new business, scholing en arbeid, agrologistiek en ruimtelijke ordening.

 

Scholing en arbeid
Vanuit een gezamenlijk commitment van de Agriboard met ondernemers, onderwijs en overheid wordt een werkplan opgesteld voor een betere koppeling tussen onderwijs en de agrarische arbeidsmarkt. Dit is wezenlijk om van Noord-Holland Noord de meest innovatieve en duurzame agribusinessregio en versaanbieder van Nederland te maken.

Imagoverbetering d.m.v. onderscheidende marketing.
Een initiatief van de agribusiness in Noord-Holland Noord én de scholings- en onderwijsinstanties om samen de verantwoordelijkheid te nemen om voldoende, op hoog niveau, mensen te scholen voor de agrosector.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Daan Kuiper - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06 51216159
Jacques Dekker - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06 22477979


Kijk ook op www.agriboard.nl